ALLTID -10% PÅ ALL KEMI, NÄR DU KÖPER FILTER

RABATTEN DRAS AUTOMATISKT I KASSAN

Returnera

Vänligen läs våra köpvillkor här för att kontrollera att din order är godkänd att returneras.

Returfrakt kostar 69kr. Returfrakt för lock kostar 756kr. Hemson återbetalar produktbeloppet minskat med returfrakten när produkten inkommit till Hemson i oskadat skick.

För att göra en retur fyller du i formuläret nedan. Retursedel kommer att mailas till dig. Retursedeln skapas manuellt av Hemson och det kan därför dröja någon dag innan du får dem. Skicka därefter tillbaka den eller de produkter du önskar returnera.

Byta

Hemsons webshop hanterar inte byten. Om du vill byta behöver du först returnera den aktuella produkten och därefter genomföra ett nytt köp av önskad produkt på hemsidan. 

Hemson återbetalar produktbeloppet minskat med returfrakten 69kr när produkten inkommit till Hemson i oskadat skick.

För att göra en retur fyller du i formuläret nedan. Retursedel kommer att mailas till dig. Retursedeln skapas manuellt av Hemson och det kan därför dröja någon dag innan du får dem. Skicka därefter tillbaka den eller de produkter du önskar returnera.

Fått felaktig vara

Har du fått en felaktig vara (en vara som inte överensstämmer med produktbeskrivningen vid köpet). Fyll i formuläret och beskriv så detaljerat som möjligt vad som är fel. 

Vår ambition är att du ska bli nöjd och vi kommer göra vårt yttersta för att lösa situationen på ett så bra sätt som möjligt. Vid eventuell retur (retursedlar mailas till dig och kan ta någon dag) står Hemson för returkostnaden samt för eventuell ny fraktkostnad om ny vara skickas ut.

Lägg till din rubriktext här